Cal Betes

CAL BETES. Qui som?

Som pagesos i ens agrada ser-ho, un negoci familiar de 4 generacions dedicat a la agricultura i mes de 35 anys a la ramaderia, que treballem les nostres terres i alimentem el bestiar amb productes directes dels nostres conreus. Tenint en compte tot aixo, volem fer arribar a voste, els nostres productes directament del camp a casa seva, sense passar per mes intermediaris. Funcionem per llista de comanda per mail previa a la matança de la vedella, i entre 7 i 15 dies de plaç maxim de lliurament a Barcelona.

Que estem oferint?

Les millors carns, al seu preu just. El consumde productes cada cop mes naturals segueix augmentant ja que el consumidor cada vegada exigeix mes qualitat en els aliments , i donada la creixent sensibilitzacio social , tambe valora que el sistema de produccio sigui compatible amb el medi ambient. Suposa un valor afegit al poder oferir aliments saludables i de qualitat.

Alimentació

La excel.lent qualitat de la nostra carn, s’aconsegueix amb una alimentacio a base de farratge i cereals nobles de produccio propia en la nostra explotacio agricola-ramadera: Ordi, Alfals, Panis, Girasol i Soja.

La nostra Carn

La carn de Bovi es sens dubte, la mes valorada de totes per la seva composicio essent un aliment molt nutritiu, recomanable i saludable per a totes les persones i edats.

l’Objectiu

Totes les parts de la Carn CAL BETES son envasades amb bosses al buit (500 gr x bossa) i arriben a voste amb una capsa (LOT) segellada i amb el seu certificat d’inspeccio. El pes total d’un vedell ( ex: 180 Kg ) es divideix per 10 Kg de pes real del lot i surten 18 lots amb les seves corresponents parts proporcionals de cada peça a cada lot per igual.